Babe...

I skolan, blanketten frågar vilken religion man tillhör;

Michelle: What are you if you believe in god?
Friend: Um... depends on what god...?
Michelle: Well, like Jesus and shit?
Friend: You're christian, Michelle.

Pay attention in religion classes much????






Jag och Michi.

Kluvna hårtoppar....



Såhär skulle jag behöva göra med mitt hår just nu.

Busy!!

Trots att det är mitt i veckan så känns det som att jag har gjort rätt mycket.

I måndags drog jag och Michelle till Kungsträdgården med Thomas för att kolla på nån wierd konsert (men fett värt, helt sjukt snygg kille på scen...) så kom hem typ 11.

I tisdags åkte jag först med Bella hem till henne eftersom hon var jättesjuk, sen åkte jag och Pål till Four Friends för att plugga och fika lite, för att sedan pallra oss till Södra Latin och se på sandbergs extraordinära sångframträdande!!!

Okej, igår gjorde jag väl typ ingenting. Men ändå. True blood hela dagen är också värt.

Och idag åkte jag till kära Nico och kollade på hennes grymma modevisning. Sjukt snygg klänning!

Så vi får väl se vad som blir av med helgen. Hoppas den blir alldeles awsome som förra.

Pussssss


Jahapp.

Jag hatar mitt liv.

Hannah: oh, right! I forgot to tell you....
Jag: what???
Hannah: Um, so yesterday at the concert, I looked over, and Alexander Skarsgård sat right there, just two rows behind me.
Jag: ???

Jag hatar mitt liv.

Helg, vecka 20(?)

Helgen har varit galet skön.

I fredags efter skolan åkte jag, Bella, Hannah, Maja och Michelle hem till Bella, köpte en engångsgrill och en massa jävla skit att äta - och satte oss vid vattnet och klipporna i härliga solen i Gröndal för att grilla och ha det mysigt. När det blev kallt bestämde vi oss för att gå in och sätta på oss lite kläder och sedan pallra oss till Rålisparken (hihi), som va feett tråkigt när vi kom dit. Vi typ gick runt några varv och kollade läget, och var nära på att dra hem igen. Men sen kom några random snubbar upp och snackade lite - så vi satte och ner allihop och chillade och hade allmänt trevligt ^^

I lördags åkte jag hem till Hannah för att hjälpa henne packa upp från flytten - och fick 300 spänn av hennes farsa för det!! Sen åkte jag hem till min käre fader och åt galet god middag med en massa gäster ute i solen och värmen. Efter det drog jag till Bella och vi kollade lite True Blood innan Michelle ringde och frågade om vi ville komma in till stan. Så det gjorde vi, och satt på en bar hela kvällen till typ 2 med Jerry, Thomas, Michelle, Johan, Hannah och Keivan (som går i vår skola också) . Det var stört mysigt och härlig musik och alltihop. Sen avslutade vi kvällen med en promenad genom Söder allihop och sen hem för lite exta true blood innan det var läggdags.

Hur som helst, dagen ser inte så jätte ljus ut kanske, men å andra sidan är det ganska skönt också.

Puss

Rubrik

Det är alltid kul att vakna upp och vara sjuk. Igen.

Det var egentligen inte det jag skulle säga,men kände att det behövde bli sagt. Nu till sake(rna)n;

Först och främst,  Ingenting i det här huset fungerar... åtminstone inte som det ska. Först pajade toaletten. Ja, vi kan ju fortfarande använda den men den har ett väldigt speciellt system. Sen pajade duschen. Samma där - jag kan använda den men det tar ett tag att lära sig hur. Och så igår, då gick diskmaskinen sönder. Den bara bestämde sig för att sluta fungera och läcka vatten istället. Sen ville internet inte fungera heller när jag som mest behövde det - skulle titta på True Blood! Sen pajar dvd:n och tillslut pajade TV:n. Jag blir alldeles utmattad bara av att tänka på det.

Men men. På onsdag är livet bra igen. Då ska Moi, Bella, Hannah, Maja, Linn, Filip, Johan, Jerry och Thomas gå och se premiären av Prince of Persia. Med Jake Gyllenhaal i huvudrollen!! Sen blir det övernattming hos Bella då vi två ska kolla på sista avsnittet av andra säsongens True Blood!! YEEEY

So long, mothafuckassss.

 



This is indeed, Jake Gyllenhaal in Prince of Persia. Oh, he's shirtless, baby.


Shopaholic




Dessa böcker är faktiskt väldigt bra. Det är lite irriterande att jag saknar just En Shopaholic säger ja, särskilt eftersom jag har alla de andra.

Hur som helst, jag rekommenderar starkt att ni läser dessa böcker. Hysteriskt roliga och väldigt underhållande.

           :(         


Tjuvar!!

Jag är fett lack.

Ni förstår, jag har en liten låta som förut innehöll choklad (som jag fick av mamma <3), men chokladen tog självklart slut då jag åt upp alltihop.

Och så tänkte jag; vad ska jag göra med denna låda?? Och kom då på den briljanta idén att lägga alla mina biobiljetter där. Jag har nu räknat, det ligger 19 biobiljetter in min låda.

Och så kom jag att tänka på: när jag och Pål var på förhandsvisningen av The Last Song så tog dom min biljett. Alltså, den ligger inte i min låda.

Om jag bara hade haft den kvar... då hade det varit 20 biljetter i min låda. Löjliga små saker som detta kan störa mig något enormt. Jag vill ha min biljett tillbaks.

Grr.

David Schwimmer

     

Jag vet inte vad jag ska säga. Är man coolast så är man.

Ja. Jag har bestämt att Ross Geller officiellt är den bästa karaktären någonsin skapad.


Mjäh.

Alltså,

Det värsta med plugg är att man slutar bry sig... Först bryr man sig inte så mycket. Sen får man panik. Sen slutar man bry sig totalt. Och det ser man ju klart och tydligt på ett papper, att sluta bry sig är något man inte borde göra.

Oh, well... skitsamma.

A, B, C eller D?



A) Is it a chair?
B) Is it the sun?
C) Is it a bird?
D) Is it a flower?


Så svåra var frågorna ungefär idag - på engelska provet jag var tvungen att göra för att åka till USA. Och tänka sig - jag var först ut ur provsalen!?

Efter provet var det i alla fall ett informationsmöte. Vi fick helt enkelt veta precis allt om hur resan skulle gå till. Det var rätt roligt, men blev också lite långtråkigt efter att ha suttit still i fem timmar.

Men, men. Nästa vecka får jag veta om jag åker eller inte. Så håll tummarna!!!!!!

                              


                                         

Great...

Jag insåg precis en sak när jag skulle kolla på mina foton på facebook. Det första fotot som kommer upp på mig är det här. Är det inte fantastiskt!!? Det ger ett så himla bra första uttryck tycker jag. (längst till höger)




Som tur är ser det andra fotot ut såhär, och det är ju mycket bättre:



......

Inköpslista

  Jag insåg just, att om man inte räknar godis, mat eller biobesök, så har jag faktiskt inte handlat ett skit på typ hundra år. Så här kommer en lista på allt jag skulle vilja köpa just nu:


     1.     Jeans. Flera par jeans. Alla mina har hål. Alla.

     2.     Första och andra säsongen av True Blood.

     3.     Egentligen är det väl helt enkelt att jag behöver nya kläder. Linnen, shorts, nån kjol eller klänning,
             underkläder, skor....

     4.     Coconut shower cream. Bara för att den luktar så gott.

     5.     Lite nya filmer skulle ju inte sitta helt fel. Eller gamla.... Hundtricket, Boys don't cry, eller Girls
             just wanna have fun
....?

     6.     Eftersom varenda par har gått sånder så skulle jag nog behöva ett par nya hörlurar.

     7.     Och helst en ny Mp3 också. Men det lär ju inte hända någon gång snart.

     8.     Glee första säsongen. Yey!!


Hm. ska bli spännande att se vad jag har köpt om si så där någon månad och lite till.


Historia

Asså vi är typ fett bäst.

Idag skulle vi ha historiapresentation. I grupper. Som vanligt är vi fett korkade och hade inte gjort någon... vi hade inte ens ett ämne att prata om. Så under lunchen, 30 minuter innan lektionen börjar, sätter vi oss ner framför en data - väljer ett ämne - och förbereder en presentation.

Och jag menar, den sög ju såklart. Ni hörde ju hur mycket tid vi använde. Och trots att alla andra grupper redan hade förberett något så var vi lätt den bästa gruppen. Usch vad jag hatar när folk står och läser fakta från ett papper - tror ni man blir intresserad eller? Jeez.

Nåja. Jag vet inte vad jag ska säga. Är man bäst så är man!!!

Ciiiiaaaaoooo


Huh..

ALEXANDER SKARSGÅRD är fett snygg. Jag upptäckte det alldeles nyligen efter att ha börjat kolla på True Blood.



Alex goes normal:                                                                         Alex goes vampire:      

   

Yum, säger jag bara.


10 things to do before you die

Som hemläxa från Mr. Maier med klassen "life&ethics" fick vi att skriva en lista på 10 saker man vill göra innan man dör.
Tänkte bara att jag skulle visa min här:
OBS! inte i ordning

1. Se Eminem och Jurassic 5 - live

Motivering: Det finns många artister jag skulle vilja se live. Men ingen annan än Eminem eller Jurassic 5 kan få mig att må så bra. Det är som att det är min musik liksom. Kan inte ens beskriva det.

2. Besöka New York

Motivering: Coolaste staden i världen. Vem vill inte?

3. Göra min egen film

Motivering: Ja... jag älskar ju film. Och med tanke på att jag alltid sitter och klagar på alla detaljer i alla filmer är det väl dags att jag gör min egen? - och bättre.

4. Rädda växthuseffekten, hihi

Motivering: Dah.

5. Ta bort algebra från mattekurser.
Motivering: Procent behöver man när man typ ska handla och när man tar lån för de blir ränta och skit... geometri behöver man för att laga mat, veta hur mycket av nått man ska köpa för att fylla nått speciellt.... osv... men ALGEBRA? Nej fy fan. Helt jävla kasst och onödigt. När i helvete kommer jag kalla nått i mitt liv för X och räkna ut hur många av det jag behöver med hjälp av Y:n och A:n??? Dra för i helvete.

6. Säga till snyggaste killen i skolan att han är snyggaste killen i skolan. Ännu mer hihi

Motivering: *Dregel, dregel*

7. Åka på en resa runt jorden.

Motivering: Hur ska man veta vad man vill göra med sitt liv om man inte ens har sett allt? Det är ju löjligt att sitta fast i det här lilla skitlandet under den sista tiden av hela sitt liv. Tänk vad mycket man missar...

8. Rädda någons liv.

Motivering: Men liksom tänk vad värdelöst ens liv är om det inte har påverkat någon. Fan vad bra man skulle må om det sista man gjorde innan man dog var att åtminstone låta någon annan leva.

9. Lära min prata med en skottsk dialekt.

Motivering: Tydligen har jag redan en blandning av New York - dialekt, Sydstat - dialekt och normal Västkust - dialekt.... men inte skottsk inte... What is up with that??

10. Hyra en hel biosalong för endast mig själv och mina vänner.

Motivering: Usch, så mysigt.


RSS 2.0