New Moon ...

Okej, jag vet att det var typ hundra år sen jag skrev.
Och förlåt, vänner, men måste göra en liten recension av New Moon....

Först och främst, filmen ägde.


Nummer två: kunde han va fulare?? okejokej, värsta musklerna, blablabla... nån som såg hur ansiktet och håret såg ut här??



Yey!! Edward va vitare än Bella genom hela filmen!! (Jämfört med en viss annan grym film)



Ursäkta mig, men skulle Jacob försöka kyssa Bella mer än en gång? NEJ. Grrrrrr.
-New-Moon-stills-HQ-twilight-movie-.jpg New Moon Still image by greenday041605


Okej ful bild, men kunde den här scenen varit bättre??? Nej.


Sen tyckte jag att skådisarna gjorde så grymt mycket bättre ifrån sig i den här filmen!! Bella uttryckte faktiskt känslor till o me!! Sen tyckte jag att scenen mot slutet i Bellas rum kunde varit lite längre och lite bättre... men men. Jag älskar den ändå.
Tycker jag att den är bättre än Twilight?:
Den är ju så grymt mycket bättre gjord. Men som jag har sagt sen första gången jag såg twilight, så kommer jag aldrig älska en film mer än just den. Den går bara helt enkelt inte att toppa.

Nu ska jag gå och checka in Glee på TV4. Skriver snart igen, promise.

Kram

NEJ!!

Jag ORKAR inte. Jag orkar INTE. JAG ORKAR INTEE!!!!!!

Klockan är typ elva på kvällen. jag måste skriva svenska och engelska och idrott innan jag somnar. Detta är inte ett bra tillfälle, okej? Om typ skolan bara kunde ta lite hänsyn till att jag råkar vara lite trött just nu.

Okej, fatta det här: Jag somnade typ elva igår. gick upp närmare sju. Gick på acting och civics, sen åkte vi hem till bella för vi KUNDE INTE HÅLLA ÖGONEN ÖPPNA! Jag somnar i Bellas säng. Sover typ en halvtimme. sen äter vi makaroner. Sen kollar vi på film. Jag sover hela filmen. Jag åker hem efter det och, guess what?? Jag sover två timmar till!! Och är fortfarande lika trött som när jag fucking vaknade imorse!! Tror jag har feber.

Det hjälper ju inte direkt när man är en arg människa som jag är heller. När jag blir trött eller ledsen, blir jag arg. Också. Nu är jag arg. Och trött. Och ledsen för att jag är trött och arg. Tror jag ska skaffa en boxningssäck och hänga upp i mitt rum.

Listor håller ditt liv organiserat.

Lista:

  • Julen är nästan nära!!
  • Imorgon ska jag hem till bella, och vi ska göra önskelistor och julkappslistor! yey!
  • Jag bella och hannah kommer i framtiden att gå till affären stockholm, som ligger på kungsgatan, varje dag. Det är typ som designtoget. fast billigare. Fatta detta: man kan köpa CHOKLAD FÄRG! alltså det är en pensel och choklad på tup. Du kan alltså måla och äta på dig själv. Helt fantastiskt.
  • Andra saker du kan köpa på stockholm: Choklad flingor som du gör varm choklad med. Bathing oil med lavendel i. Te-sil med en donut som skaft. Coola muggar som ser ut som klämda plastmuggar fast i porslin. Kakburkar som ser ut som dom i alfons åberg. MED MERA.
  • Jag har rabattkort på sf ocg csn kort så jag kommer gå på bio varje dag från och med nu. Typ.
  • På fredag ska jag sova hos bella och kolla på alpha dog och never back down. Yum.
  • Saknar sandberg nico och pål. Ska tvinga dom att va med mig någon dag snarast! alla fyra igen... va ett tag sen.
  • Jag älskar min mamma.
  • Och min pappa. ja.
  • Vem bryyyyr sig om att vara nyttig?? I wanna eat whatever I want, whenever I want.
  • Matteprovet gick åt helvete så nu jävlar ska det pluggas inför nästa.
  • Jag har blivit förkyld. IGEN.
  • New Moon. Say no more.
  • Pinkkonsert imorgon!!!!
  • Jag och bella är fett lika: Rage issues. Vi båda är kontrollfreaks. Vi måste ha rätt. Vi Planerar, gör listor (...), och gillar när saker är organiserade även om vi inte gillar att städa. hihi.
  • Jag och hannah är faktiskt också lika. Vi skrattar åt saker som "morot" i flera dagar. Medan alla andra kollar snett.
  • Jag ska läsa new moon när jag skrivit klart detta!!
  • That's pretty much it. Det är så mitt liv ser ut för tillfället.

 

 

  • Och juste!! Gå in på twilightsweden.se  ... finns sjukt bra intervjuer med rpattz, kristew och tayner. mm

Den dramatiska upplevelsen om biljetterna.

Datumet är satt. Biljetterna till New Moon skulle släppas den fjärde november. Klockan 00.01 är jag uppe och kollar på sf.se. Inga biljetter ute än. Jag vaknar på morgonen. Inga biljetter ute. SKolan slutar tidigt. Jag åker hem till Bella. Klockan blir 11.30, och jag tvingar henne att gå in på sf.se. SIDAN FUNGERAR INTE. Jag försöker att inte få panik, och Bella lugnar mig och säger att det förmodligen kommer fungera snart. Vi försöker tills klockan blir tio över tolv. Sidan fungerar fortfarande inte. Jag får panik, ringer mamma och pappa för att be dom kolla om dom kommer in på sidan. Ingen svarar. Jag går in på eniro.se, skaffar telefonnumret till Rigoletto, och ringer. En röst svarar, och säger "Det är många som ringer just nu. Du har fått en plats i kön." Jag försöker att inte få panik. Tjugo minuter senare, säger rösten "Det är nu 19 personer före dig i kön" Jag väntar... det går segt fram... Så säger hon "det är nu sex personer före dig i kön" och telefonen dör. Jag gråter en skvätt och försöker att stay calm. Bella och hannah skrattar åt mig. (INTE kul). Jag ringer igen, från bellas mobil. Jag blev nummer 18 direkt. Jag kommer till plats nummer två i kön. Men sen händer ingenting mer. Det stannar liksom där. Jag funderar på om det skulle löna sig att åka in till stan. Bella säger förmodligen inte. Jag håller med.
Bella ropar "SANNA! SF.SE FUNKAR!!!"

Allt kommer lösa sig, tänker jag....
MEN! Då finns bara biljetter kvar till vällingby och camera. Vi går in på google och kollar vart camera ligger. Great. Vi får kolla på premiären i Täby. Härligt. Verkligen.
Vi uppdaterar sf.se :

RIGOLETTO 21.15 RESERVERA BILJETTER.

12 biljetter på fjärde och femte raden i mitten på salong ett, sveriges största biosalong. THANK YOU VERY MUCH.

I DN idag: sf.se kraschade för att för många försökte få biljetter till new moon.

I GOT 'EM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE MY LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0