Jag är allt

Det var ett tag sen.. Internet är inte min bästa vän hemma.

Nu är jag hos sandberg, har typ precis vaknat och duschat, ska hem och lära mig Du är allt av Sonja Alden och Shirley Clamp, som jag ska sjunga på Linns syrras bröllop, och som jag ska öva idag. Jag ska även ta itu med breven till olika stipendieutdelningar så att moi kan åka till De Förenta Staterna nästa år. Möljigtvis ska jag plugga lite också, fast om jag känner mig själv rätt så kommer ju det inte hända.

Hur som helst, Ska nöta in denna låt på hjärnan nu. Puss

I also love english.

I LOVE making plans. And as you may have noticed: I like listing them, too.

So here goes:

- Imorgon har jag matteprov. Vilket jag hoppas jag inte får göra.
- Imorgon måste jag klä ut mig hela dan, och på kvällen på halloween festen i skolan.
- Lördag ska jag förhoppningsvis gå och se Fame med sandberg :)
- söndag har jag konsert.
- Tisdag ska me und meine friends ha skräckfilmskväll. Yeeey!!
- Lördag nästa vecka ska jag till Bella och ha myskväll med Bella, Agnes, Hannah, linn och... ähum, filip. Så vi får 
  väl se hur mycket "mys" det blir -.-
- Resterande tid av lovet ska jag: Plugga, läsa klart The Host (läsläsläs! efter ni har läst twilight, dock) börja läsa 
  Twilight på fredag nästa vecka, kolla vänner och frossa skit.
- Den sjunde november ska jag sjunga på ett bröllop :)
- The rest you know of. Och det är för mycket för mitt hjärta att skriva om det. I can't handle it.

Anyways, ska gå och läsa the host.

XoXo


SPASMER I KROPPEN KAN BERO PÅ OLIKA SAKER.

Skrev precis ett helt inlägg, men det försvann. Så det är väl bäst att säga det igen. NU HAR JAG BESTÄLLT BILJETTER TILL MIDNATTSVISNINGEN AV TWILIGHT OCH NEW MOON.

Såhär ser alltså planen ut för de kommande veckorna:

Fredag: Höstlov. Ta det lugnt och inte plugga.
10nde november: Pinkkonsert med nico!!!
19nde november: MIDNATTSVISNING AV T OCH NM med nico.
20nde: Se NM igen med alla som känner för det.
Resten av mitt liv: kolla twilight och new moon over and over and over. 

Have a nice day.  


Världens bästa Twilight nörd

Jag måste bara säga att även om det inte var världens mest roliga födelsedag, så är jag väldigt glad att Sandberg kom till for friends idag, och att Påls present var den bästa i världen. Jag fick en hudkräm, choklad, och ett vitt fint linne, där hon själv hade ritat ett hjärta på, skrivit "Pål 'hjärta' Sanna" och "Till världens bästa Twilight nörd" eller nått sånt. Svårt att kolla, Coz I'm wearing it... :) Och även om det påminner lite grann om att filip är väldigt irriterande med hela twilight grejen och jag vill slå ihjäl honom, så var det världens bästa present. Puss


Happy Birthday To Me

Hey!!

Imorgon är det min födelsedag. Kan ju inte direkt säga att jag är sådär väldigt överexalterad. Jag vet inte riktigt varför.... men för det första är jag så extremt upptagen med att hyperventligera av närmandet av NEW MOON!!!! Så jag har liksom inte riktigt orkat bry mig om att fylla år...

Sen också, Nico som fyller år nära mig var ju här förra året, och det är inte det att mina andra kompisars existens inte är nog, bara att eftersom jag o Nico fyller år så nära varandra så brukade vi gå och typ peppa varandra om ni förstår vad jag menar. Vilket inte är fallet nu eftersom hon är i Vackstanäs...

Och som jag skrev på laughinglesbians.devote.se, så har det kännts som att den här veckan inte kommer bli bra. Och då tänkte jag inte ens på att jag fyller år imorgon och att det är klassfest på fredag och att jag och sandberg ska ha en night of our own på lördag. Men nu när jag just insåg det, så står jag fortfarande fast vid det.. Känns verkligen som en märklig vecka.

Planera, planera, och.... planera?

Ni vet sådana där människor som alla alltid typ driver med i filmer, och som alla tycker är så konstiga, som planerar när dom ska planera?

Jag har insett att jag är en sådan människa. Det finns många olika tillfällen då jag planerar att planera. Typ lördag kväll när jag har panik för allt jag borde hunnit med under veckan, som nu måste göras på söndagen. Då ligger jag och funderar ut vilken tid jag borde gå upp för att hinna planera hur dagen ska se ut för att jag ska hinna med allt.
Ett annat tillfälle brukar vara under en tråkig lektion i skolan. Då planerar jag ibland att jag ska gå hem och planera för hur jag ska hinna alla läxor under veckan.
Men det är inte ens det som är så roligt... det finns nämligen andra saker jag planerar också. Typ en dag då jag inte har några planer. Jag får panik av sådana dagar. Det är inte det att jag måste göra så jävla mycket hela tiden, men om jag till exempel tänkte sätta mig ner i soffan och bara kolla på vänner, så ska jag gärna ha planerat att detta är vad jag ska göra. Och vid ungefär den här tiden på året, brukar jag börja planera om när jag ska planera att planera julen. Oh, ja.
Och... trots allt detta så blir ingenting nånsin som man hade tänkt sig... läxorna blir aldrig klara... julen blir bara precis vad den brukar vara, fastän jag varje år tänker "det här ska bli den bästa julen"... och samma sak med sommaren....

Mycket komplicerat, detta.

Men det är helt enkelt vad som händer när man är en blandning mellan min mamma, min pappa och moi. Stökigaste mest oorganiserade människan ever, renaste och mest organiserade människan ever, och så, ja.... den människan som planerar att planera...


Mmmmmm

Ingredienser:

Makaroner
Parmesan ost
Ketchup
Smör

Det är så bra att ta med sig egen lunch till skolan. Då får man välja vaaaad man vill.

Whata!?

I don't understaaaaand??!!??

Lista på personer jag messat dom senaste dagarna:
Bella
Hannah
Sandberg
Pål (idag iaf)
Andrea

Lista på personer som svarat:






Japp. Det är sant. Var tog alla vägen liksom!?

Saknar



 

Två grymt bra filmer som det var alldeles för länge sen jag såg. Dags för filmkväll? Ja.


Good Night. I love you.

YUM

THIS IS UP ON MY WALL. WHICH MEANS I CAN KISS YOU GOOD NIGHT EVERY NIGHT. YEEEEY!!!!

Musik café

HAhahahahah. Okej, jag hittade just någonting väldigt intressant på min kära lilla dator.

Det är ju nämligen så att jag och Nico var konfrencierer (absolut ingen aning om hur de stavas och don't give a shit) på förra musik cafét. Istället för att köra den gamla tråkiga versionen, typ "gruppen Kent bildades år 2000 f.kr..." så ville vi göra det lite roligare. Här är några exempel:

 

 

Inget engelskt ord rimmar på month, alltså månad på svenska. Och i USA finns en lag som säger att det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i alaska. Sköldpaddor kan andas genom rumpan. Och det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen. Och med grisar i tankarna kan vi nu presentera vår grisfanatiska kompis Pål med låten Collide.

I don’t wanna be: På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000. saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska. Eftersom jag inte vill vara en tvålskålsknippeförsäljare så kommer nu …. Med låten I don’t wanna be.

Somliga går: I Nevada, USA, är det förbjudet att rida kamel på motorvägar. För att dra kryssningsfartyget Silja Opera krävs 3300 elitsimmare. Sex månader av sitt liv tillbringar man på toaletten. När Carl Milles gjorde Poseidon-statyn på Götaplatsen i Göteborg, ansåg stadens borgarkvinnor att den var för vågad. Milles ordnade detta genom att förminska statyns penis. Står man dock på konserthusets trappa och tittar på statyn, ser fisken i hans högerhand ut att kompencera för detta. Och en annan konstig sak är att somliga går i trasiga skor, en låt som även ska framföras av Julia Sandberg från 9 musik.

 Umbrella: Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga. I USA finns en lag som säger att skilda kvinnor i florida inte får hoppa fallskärm på en söndag. Det är många kineser som tagit självmord på grund av spelet World of warcraft. Guiness rekordbok har rekordet för att vara den mest stulna boken på bibliotek. Att banka huvudet i väggen bränner ca 150 kalorier i timmen. Om man brottas i underkläder i sand så löper man risk att få sand i underkläderna. Månen förflyttar sig två meter längre ifrån jorden varje år. En struts öga är större än dess hjärna.

HAHA, jag kommer aldrig glömma den dagen. Puss på dig Nico, saknar dig <33

HAHAHAHAHAHAAAAHAHHAHAAAAAAHAHAAAA....

......AAAAHAHAHAHAAAAAAAA.

Ville bara ha det sagt.

Det är ju ganska intressant att jag får för mig hela tiden att "nu ska jag börja blogga" och så bara lägger jag av. Inte för att jag direkt har någon ursäkt... det är väl mest att jag inte orkat.

Nåja, ska väl försöka börja igen antar jag.

Idag kanske dock inte direkt är den dagen då jag har som mest intressant att säga. Jag är sjuk. Hostar, ont i halsen, feber... Men okej, jag säger väl såhär:

  PLUS      PLUS    

LIKAMED en alldeles underbar dag att vara sjuk.


Have fun in school, suckerssss!!!!!!!


RSS 2.0