IEGS (nicolin är bäst)

Hej.

Igår började gymnasiet. Det typ.. äger. Så hårt.
Jag skulle kunna bli lesbisk. Till och med tjejer är sexiga när dom pratar engelska. (jag går alltså engelska gymnasiet)
Inte för att det har hänt så mycket, men det är bara sååå coolt och underbart att lyssna på folk som pratar engelska. Och att själv få göra det.

Och det finns massor med härliga människor i min klass.
På onsdag är första dagen vi börjar följa schemat. Är lite nervös för detta, i och med att vi har våran första acting/staging lektion då. Händerna darrar när jag tänker på att typ alla andra redan gått massor på drama och teater, medan jag aldrig någonsin har hållt på med det. Men det blir nog bra.

Nu ska jag umgås med min underbara och mycket saknade vän Nicolin. C ya later, alligator.

ghfghf
OBS! TROR detta är skolan... hihi

Underground


Åh Gud.

Åh Gud, åh gud, åh gud, åh HERREGUD. Jag bara typ hyperventilerar. Inte för att jag är så high tec än att jag kan lägga up videor på bloggen, men allvarligt talat, trailer nr 2 finns på twilightsweden.se

Åh herregud.

.

I haven't been going to bed this late in like, forever.

Anyways, just wanted you to know I'm out here. Always. Either it's because of ex boyfriends, moving away or fighting with friends. I'm always here, no matter what.

Good night, S

I love movies





I could go on forever.

Oh, I'm done.

SItter hos pål, i hennes superduperdunleligdunderligt snygga (nygjorda) rum. Hon själv sitter och spelar piano (hur bra som helst)

Herregud vad jag längtar efter skolan. Inte bara för att se hur det blir i nya skolan, och inte bara för att jag ä trött på sommarlovet. Nej, för att jag fortsätter äta maaaassaaaa oyttigt och tänker varje gång "äh, det är sommarlov..."
Vet ni vad jag åt igår!!??
Jag åt en bit kladdkaka med grädde, en bit paj med glass, två stora maränger, drack typ 2 liter cola, åt typ nästan en chipspåse, två isglassar... plus mat!!

Nej, när skolan börjar, då är det over. over and finito. Good Byyyeee onyttigheter. Urgh.

(inte för att jag inte vill kolla in nya skolan. Och inte för att jag inte är trött på sommarlovet. Men ändå)

The voice 09

Även om bilden är från förra året, så såg det väl typ likadant ut igår. Lite mer folk bara.



Så. Var alltså på the voice igår. Med Nico, Pål, Sandberg, Leffe och Lina. Eller om du vill kalla dom Nicolin, Paulina, Julia, Helena och Lina. Går också bra.

Vi hade sjuuukt kul (även om vi missade Darin) , eller jag hade i alla fall. The voice <3

Hur som helst, när det var slut gick jag fram och snackade lite mer Lloyd Banks och Lazee och några fler ointressanta människor. Eftersom jag och Jacob är så bra polare så fick jag det. Lloyd berättade om USA och frågade mig om jag ville gifta mig och flytta in med honom. Mest på skämt kanske men vi bytte i alla fall lite telefonnummer och så.

Eller inte. Jag kunde väl åtminstone få ha drömt det?? Är det för mycket att begära???? Dagdrömmar är liksom inte lika fascinerande.



I do !

Ville bara meddela att min fader numera är förlovad. Congrats, pa!!!

Gulp (!!!!!!!!!)

Freaky, freaky, freaky, freaking freeeaaaky.......

Om ca en timme åker jag till pappa för att hämta upp Linn (pappas tjej) och hennes söner för att åka med dom till Gullmarsplan. Det råkar vara Linns födelsedag, och pappa ska tydligen som en överraskning ta med oss till hennes favorit resturang.

Där kommer vi sedan sitta, arvid, elias och Linn helt ovetande. Pappa förmodligen skitnervös och så även jag själv.

Sedan, någon gång under kvällen, kommer pappa ta upp ring. en ring. För första gången i mitt liv kommer jag i verkligheten höra någon fria. Min pappa.

As in: Vill du gifta dig med mig?

Freaky, freaky, freaky, freaking freeeaaaky.......

Intruduction

Hej, mitt namn är Sanna Pattinson. Jag bor i Los angeles tillsammans med min man, Robert Pattinson, och jag lever drömlivet - sexet äger, jag är stenrik och Robert är ju sååååååååå het. Plus att lyxvillan är så stor att besökare brukar förvinna och aldrig hitta tillbaka.

okej, back to reality. Jag heter Sanna Jansson, är snart sexton år och oskuld, bor i en rutten villa mitt ute i skogen bland lite hästar och höns - i tyresö ghettot. Jag är till etthundra procent singel och lever på mina 850 kronor i månaden, det skulle dock kunna hända att folk skulle försvinna i mitt hus - i skräprummet.

Ganska oitressant? yes. men om en vecka är det nya grejer på gång. Gymnasiet börjar (Internationella engelska) och jakten på Mr right continues (...) Och om cirka ett år ska jag till USA och uppfylla min dröm. (se ovan)

Så keep reading :D (om ni ens ser det här..)
puss och kram, från SannaPattinson!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0