Musik café

HAhahahahah. Okej, jag hittade just någonting väldigt intressant på min kära lilla dator.

Det är ju nämligen så att jag och Nico var konfrencierer (absolut ingen aning om hur de stavas och don't give a shit) på förra musik cafét. Istället för att köra den gamla tråkiga versionen, typ "gruppen Kent bildades år 2000 f.kr..." så ville vi göra det lite roligare. Här är några exempel:

 

 

Inget engelskt ord rimmar på month, alltså månad på svenska. Och i USA finns en lag som säger att det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i alaska. Sköldpaddor kan andas genom rumpan. Och det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen. Och med grisar i tankarna kan vi nu presentera vår grisfanatiska kompis Pål med låten Collide.

I don’t wanna be: På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000. saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska. Eftersom jag inte vill vara en tvålskålsknippeförsäljare så kommer nu …. Med låten I don’t wanna be.

Somliga går: I Nevada, USA, är det förbjudet att rida kamel på motorvägar. För att dra kryssningsfartyget Silja Opera krävs 3300 elitsimmare. Sex månader av sitt liv tillbringar man på toaletten. När Carl Milles gjorde Poseidon-statyn på Götaplatsen i Göteborg, ansåg stadens borgarkvinnor att den var för vågad. Milles ordnade detta genom att förminska statyns penis. Står man dock på konserthusets trappa och tittar på statyn, ser fisken i hans högerhand ut att kompencera för detta. Och en annan konstig sak är att somliga går i trasiga skor, en låt som även ska framföras av Julia Sandberg från 9 musik.

 Umbrella: Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga. I USA finns en lag som säger att skilda kvinnor i florida inte får hoppa fallskärm på en söndag. Det är många kineser som tagit självmord på grund av spelet World of warcraft. Guiness rekordbok har rekordet för att vara den mest stulna boken på bibliotek. Att banka huvudet i väggen bränner ca 150 kalorier i timmen. Om man brottas i underkläder i sand så löper man risk att få sand i underkläderna. Månen förflyttar sig två meter längre ifrån jorden varje år. En struts öga är större än dess hjärna.

HAHA, jag kommer aldrig glömma den dagen. Puss på dig Nico, saknar dig <33

Kommentarer
Postat av: p

HAHAHHA de var kul :D:D:D

2009-10-05 @ 19:38:42
URL: http://paaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0